Barion Pixel

Sütemény készítő tanfolyam

desszert workshop, amire mindenkit szívesen várunk

A francia desszertek világszerte ismertek és elismertek mennyei ízeikről, lélegzetelállító textúrájukról és művészi megjelenésükről. Éppen ezért a La Classe receptekre épülő süteménykészítő tanfolyam felbecsülhetetlen lehetőséget nyújt arra, hogy elmélyedhessenek ebben a kulináris világban mindazok, akik szívesen sajátítanák el a desszertkészítés csínját-bínját.

Francia desszertek – a süteménykészítés csúcsa

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a francia cukrászok igazi művészek a konyhában, és az általuk kreált desszertek különleges helyet foglalnak el a gasztronómia szívében. Elég csak megnézni egy ilyen jellegű műsort ahhoz, hogy tátva maradjon a szánk: a bonyolult formákat, a színes mintázatokat és a részletekre való aprólékos odafigyelést bizony nem sokan tudják reprodukálni a konyhában – a vajpuha croissant-tól a gazdag crème brulée-ig, a légies macaronoktól a tökéletes tortákig. Aki azonban egyszer ellesi, hogyan készítse el ezeket a lenyűgöző finomságokat, egy egészen új művészi dimenzióval bővítheti kulináris repertoárját.
A sütemény készítő tanfolyam keretein belül bemutatott La Classe receptek azonban megnyitják az ajtókat eme varázslatos világba: örömmel invitálják meg a résztvevőket, hogy ők is belekóstolhassanak a francia cukrászat fortélyaiba.

Desszert workshop, süti tanfolyam vérbeli szakértelemmel

A sütemény készítő tanfolyam állandó résztvevője, Gombár Zsuzsanna, a La Classe receptek megálmodója, rengeteg tapasztalattal rendelkezik e téren, kezdve azzal, hogy olyan rangos intézményekben csiszolhatta tudását, akárcsak a Michelin-csillagos La Ratégue étterem, az Annecy-i L’Imperial Palace Hotel**** és az 5 csillagos Hotel au Coeur du Village Relais & Châteaux-Le Cinq. Tanítási módszerének egyik megkülönböztető jegye az állandó fejlődés iránti elkötelezettség. A mai napig aktívan részt vesz például a világhírű cukrászok által kínált tanfolyamokon, így a desszert workshop kedves vendégei könnyedén elsajátíthatják a francia sütemények minden csínját-bínját – legyen szó tortákról, égetett tésztafánkokról, macaronokról, netán krémes piskóta tekercsekről.

Zsuzsi vezetésével félnapos vagy kétnapos süti készítő tanfolyam órákat kínálunk, ahol nem csak az elkészítés titkairól rántja le a leplet, de a konyhai magabiztosságot is erősíti a résztvevőkben.

sütemény készítő tanfolyam a Food Office konyhájában
Süti tanfolyam, ahol értékes tudással és élményekkel térhetsz haza

EGY SÜTEMÉNY KÉSZÍTŐ TANFOLYAM, AMIBŐL BÁRKI PROFITÁLHAT

A La Casse desszert workshop nem csupán egy egyszerű főzőtanfolyam, hanem egyfajta önbizalomépítés is. Zsuzsi évekig tökéletesítette mára már jól bevált receptjeit, így a résztvevők olyan készségeket, tudást és magabiztosságot szerezhetnek, ami után akár otthon is bátran vághatnak bele a francia desszertkészítés világába.
A francia édességeknél a tökéletes textúra és állag elérése kulcsfontosságú. Megismerheted például a legmodernebb technikákat – a csokoládé temperálásától az aprólékos cukormunka művészetének elsajátításáig, átfogó ismereteket szerezhetsz azokról a módszerekről, amelyek a francia sütiket művészeti formává emelik.

ÉS HOGY KIKNEK AJÁNLJUNK EZT A TANFOLYAMOT?

Bárkinek! A frissen végzett cukrászok, a „hobby séfek”, de még azok is profitálhatnak belőle, akik előtte sosem mertek ezzel kísérletezni a konyhában. A tudás megszerzése abban az esetben is értékes készséggé válhat, ha le akarod nyűgözni a vendégeket vagy szeretteidet. Akár egy romantikus randevúról, akár egy vacsoraestről van szó, egy házi készítésű francia desszert garantáltan maradandó benyomást kelt!

SZERETNÉL MEGTANULNI TORTÁT SÜTNI?

A francia deszerteken túl hamarosan bővül főzőiskolánk egy tortasütő eseménnyel is, ahol Kerekes Vivientől tanulhatjátok meg a tortakészítés művészetét. Légy résen és kövesd figyelemmel eseményeinket, hiszen hamarosan meg lesz hirdetve az első torta készítő workshop a Food Office konyhájában!

Belevághatunk? Nézz szét a közelgő események között!

Scroll to Top