Barion Pixel

Ajándékutalvány

Ajándékutalványok

Virtuális utalványaink egyedülálló lehetőséget biztosítanak azoknak, akik szeretnének másokat meglepni, de nem tudják eldönteni, mi lenne a megfelelő, hiszen az élmény ajándékba bármikor nagyszerű lehetőség. Ezek felhasználásával a megajándékozott maga választhatja ki melyik eseményre szeretne menni.

Foodoffice ajándékutalványok

Virtuális ajándékutalványainkat online rendelheted meg, amelyeket tetszőlegesen írt, személyes üzenettel e-mailben küldhetsz el másoknak. Az utalvány ideális megoldás abban az esetben is, ha olyan ismerősödet szeretnéd meglepni, akivel személyesen nem tudsz találkozni. A letölthető utalvány a megadott e-mail címre lesz elküldve.

ÉLMÉNYT AJÁNDÉKBA

Az igazi ajándékot megtalálni sosem egyszerű feladat. Ha élményt adunk ajándékba, akkor nem kell aggódni amiatt, hogy egy olyan tárgyat sikerül választani, amelyik az ötödik lesz a polcon vagy épp egy olyan ruhadarabot, aminek nem megfelelő a mérete. A gasztro élmény ajándékba egy tuti választás, amellyel nem lehet melléfogni.

Tudjuk, hogy sokak számára a főzés már egy mindennapi rutinná vált. Ugyanazokból az alapanyagokból, ugyanazokat az ételeket. Szeretnénk egy kicsit kimozdítani titeket a komfortzónátokból és újra megszerettetni a főzést mindenkivel, hogy ne csak egy kötelességgé, hanem ugyanolyan szenvedéllyé váljon, akárcsak nekünk. Emellett pedig célkitűzésünk, hogy a nálunk résztvevő emberek kamatoztassák az itt megszerzett ismereteket és tőlünk hazatérve kreatívabbak legyenek a konyhában. Bíztatunk mindenkit, hogy kísérletezzen új alapanyagokkal, próbáljon ki új ízeket, hiszen sokan el sem tudják képzelni, mi mindenről maradnak le a gasztronómia terén.

Főzőtanfolyam ajándékba: akár perzsa rizspudingot is készíthettek velünk
Igazi gasztro élmény ajándékba: szenzációs desszert perzsa módra

KIKNEK AJÁNLJUK AJÁNDÉKKÁRTYÁNKAT, MINT FŐZŐTANFOLYAM AJÁNDÉKBA?

Azt kell mondjuk, szinte bárkinek: nőknek, férfiaknak, pároknak, időseknek, fiataloknak. 

 • Mindenkinek, aki tud főzni, de még jobban szeretne.
 • Aki nem tud főzni, de szeretne.
 • Aki főzni nem szeret, de enni szeret.
 

MILYEN ALKALMAKRA LEHET KIVÁLÓ VÁLASZTÁS A FOOD OFFICE ÉLMÉNY AJÁNDÉKUTALVÁNY?

 • Születésnapra,
 • névnapra,
 • karácsonyra,
 • ballagásra,
 • diplomaosztóra,
 • évfordulóra,
 • Valentin napra,
 • lánybúcsúra,
 • nászajándéknak,
 • és bármi másra is.

VACSORA ÉLMÉNY AJÁNDÉK VAGY FŐZŐTANFOLYAM AJÁNDÉKBA? A FOOD OFFICE KICSIT MINDKETTŐ!

Egy közös vacsora egy hangulatos étteremben szuper gasztro élmény ajándékba, de mi tudunk egy ettől sokkal egyedibb ötletet. Egy egyszerű vacsoránál sokkal különlegesebb, ha nem csak egyszerűen elmentek ismét egy étterembe, hanem ti magatok készítitek el az ételt, amit az est végén közösen elfogyaszthattok. De persze nem otthon, nem a szokványos ételeket és nem a megszokott alapanyagokkal és fűszerekkel, amit nap mint nap esztek.

Velünk túlléphettek a magyar konyha határain. Nálunk olyan fűszerekkel ismerkedhettek meg, mint például a sáfrány, a kurkuma, a rózsavíz és a kardamom. Ennek köszönhetően majd otthonotokban is előszeretettel kerülhetnek az asztalra különlegesebb fűszerezésű fogások. Melyek nem csupán különlegesebbek és ízletesebbek, de sokszor egészségesebbek is annál, amit a mindennapokban fogyasztotok.

Főzőtanfolyam ajándékba egy exkluzív konyhában
Dekoráció, italok és esztétikusan előkészített alapanyagok: így várjuk vendégeinket konyhánkban

FŐZŐTANFOLYAM AJÁNDÉKBA? NEM OLYAN NEHÉZ, MINT AMILYENNEK TŰNIK

Veletek is megesett már az érzés, hogy elmentetek étterembe és napokig azon agyaltatok, milyen isteni volt az étel, hogyan lehetne ezt otthon elkészíteni, de sehogy nem sikerült? A nálunk tanult ételkülönlegességeket később otthon is ugyanolyan minőségben készíthetitek majd el.

gasztro élmény ajándékba: ízletes vacsora
Gasztro élmény ajándékba - élvezzétek közösen a mennyei ízeket

Annak ellenére, hogy más nemzetek ételei kerülnek nálunk terítékre, egy kicsit sem kell izgulni. Receptjeink megálmodása során célunk az volt, hogy olyan fogások elkészítésébe vezethessünk be titeket, melyekkel bárki számára élménnyé válik a főzés. Repertoárunkban olyan ételek kapnak helyet, melyeket útmutatásunkkal bárki el tud készíteni. Ráadásul folyamatosan résen leszünk, és finoman közbeavatkozunk, ha valaki túl nagy lángon akar főzni, vagy elkalandozik a beszélgetésben és elfelejtené megkavarni az ételt.

Meg fogtok lepődni, hogy ezeket az ételkülönlegességeket egyszerűbb elkészíteni, mint amilyennek látszik, csak ismerni kell a megfelelő trükköket és technikákat. Melyeket profi szakácsaink maradéktalanul elmagyaráznak – mindezt ráadásul angol és magyar nyelven egyaránt, így külföldről ide látogató személyeket is bátran meglephettek vele.

Ráadásul az estet követően mindenki megkapja a hivatalos recepteket tőlünk, így otthon is bármikor terítékre kerülhetnek a tőlünk tanult fogások. Így egy kis hátsószándékkal, de abban az esetben is jó ötlet lehet a főzőtanfolyam ajándékba, ha szeretnéd, hogy ezentúl párod különlegesebb ételekkel várjon haza.

KÖZÖS ÉLMÉNY AJÁNDÉK

Sokan szeretnének egy felejthetetlen közös emléket ajándékozni, itt azonban nem feltéten kell olyan nagy dolgokra gondolni, mint egy távoli utazás. Egy fergeteges hangulatban eltöltött élményfőzés is pont olyan maradandó közös élmény ajándék lehet. Ráadásul velünk is utazhattok, igaz nem fizikailag, de ételeinkkel ti is bejárhatjátok a világ távoli országait.

Ha élmény ajándékba, akkor közös főzés, egzotikus ételek és egy felejthetetlen vacsora! Lepd meg szeretted egy Food Office ajándékkártyával és érkezzetek akár közösen az eseményre, hiszen nálunk a főzés két fős csapatokban zajlik!

Scroll to Top