CSapatépítő főzés

Add meg az ajánlatkéréshez
szükséges adatokat:

A közös csapatépítő főzés egy szórakoztató és interaktív program, amelynek során együttműködve és kommunikálva készítünk finom ételeket. A résztvevők együtt alkotnak, megosztják tudásukat és kreativitásukat, miközben felfedezik egymás erősségeit és képességeit a konyhában. Ezáltal erősödik a csapatmunka, fejlődnek a kommunikációs és problémamegoldó képességek, és emellett új barátságok is születhetnek. A közös főzés egy olyan tevékenység, amely összekovácsolja a csapatot és kellemes, barátságos légkört teremt.

csapatépítő főzés

PRIVÁT CSAPATÉPÍTŐ FŐZÉS

Az egyik legjobb módszer egy csapat összekovácsolására, ha egy különleges, nem mindennapi élményt élhetnek át közösen, melyet majd évek múltán is emlegetni fognak. Ennek fényében próbáljátok ki közösen, milyen elkészíteni más kultúrák nemzeti ételeit, az ő hagyományaikkal, szokásaikkal, alapanyagaikkal. Kérjetek egyedi ajánlatot és személyre szabott élményfőzést szervezünk számotokra.

 • Az esemény alatt a teljes konyha a tiétek, nem lesz más csapat rajtatok kívül.
 • Választhattok repertoárunkból, milyen ételeket főznétek szívesen.
 • Figyelmesek leszünk az esetleges ételintoleranciákkal kapcsolatban.
 • Külföldi cégeknek angol nyelvű csapatépítő tradicionális magyar ételekkel.
Csapatépítő főzés különleges alkoholmentes koktélokkal
Így indul igazán jól egy csapatépítő főzés

HOGYAN ZAJLIK EGY CSAPATÉPÍTŐ FŐZÉS A FOOD OFFICE KONYHÁJÁBAN?

 • A közös főzés egy színvonalas vendégvárással kezdődik. Ízletes alkoholmentes koktélok, gyönyörűen összekészített fűszerek, alapanyagok, hogy ezzel alapozzuk meg a csapatépítő főzés hangulatát
Különleges közös főzés csapatépítés céljából
Loobia Polo főzés csapatépítő eseményen
 • Nálunk két fős csapatokban történik a főzés, minden csapat önállóan fogja elkészíteni az est fogásait, melyeket az est méltó zárásaként elfogyaszthat.
 • Profi szakácsaink lépésről lépésre fognak majd végig vezetni az est fogásainak elkészítésén, hogy minden étel kiválóan sikerüljön. Egyúttal az élményfőzés alatt bevezetnek titeket az adott nemzetiség ételeinek rejtelmeibe is.
 • Nálunk a legtöbb fogás úgy van kitalálva, hogy bemutathassuk egyszerűen, itthon elérhető hozzávalókból is lehet igazán különleges és ízletes ételeket készíteni.
 • A konyhatündérek is tanulhatnak újat, hiszen más nemzetiségek hagyományait próbálhatjuk ki. Azonban annak sem kell félnie, aki nem rutinos a konyhában, hiszen szakácsaink folyamatosan résen lesznek, és nem engedik, hogy bárki elrontsa az ételt.
 • A főzés során fotókat készítünk rólatok, melyeket a pontos receptekkel együtt utólag megosztunk veletek így őrizve tovább ennek az estének az emlékét. Miközben visszanézitek magatok a képeken, garantáltan jól fogtok szórakozni.

KREATÍV ÉS EGYEDI PROGRAM:
KÖZÖS FŐZÉS CSAPATÉPÍTÉS CÉLJÁBÓL

EGYÜTTMŰKÖDÉS
A közös főzés során a két fős csapatoknak szüksége lesz arra, hogy jól tudjanak együtt dolgozni, jól tudják megosztani a munkát, hogy egy olyan ételt varázsoljanak az asztalra, melyet mindketten szívesen fogyasztanak. Hiszen például az olyan „megosztóbb” fűszerek terén, mint a só vagy a foghagyma, a mennyiségeket tekintve meghagyjuk mindenkinek a kellő szabadságot.

KOMMUNIKÁCIÓ 
Nálunk szinte játszva a hivatalos közegen túl fejlődhet a közös kommunikáció, hiszen az ételek meghozzák a közös témát, így ezeken a rendezvényeken szenzációs hangulat szokott kialakulni – csak a szuper beszélgetések között el ne felejtse senki az ételt megkavarni.

KREATIVITÁS
Nálunk a szokás az, hogy fogyasztás előtt minden ételt esztétikusan tálalunk így bátran hagyjátok kibontakozni fantáziátokat. Meglátjuk, kinek lesznek a legszebb tányérjai a végére

KÖZÖS SZÓRAKOZÁS
Ahhoz, hogy a kollégák jól tudjanak együtt dolgozni az irodán belül és egy jó közösség alakulhasson ki, elengedhetetlen, hogy a munkán kívüli közös élmények kössék össze őket, ezzel szorosabb kötődést és egy igazi közösséget kialakítva. Erre pedig remek alkalmat kínál egy különleges élményfőzés.

VERSENGÉS
Habár az alapszabály nálunk úgy szól, hogy mindenki azt az ételt fogyasztja, amit ő maga főzött, de persze, ha szeretnétek egy mini főzőversenyt is csempészhettek a dolgokba, ha valamely vállalkozó szellemű ember végig kóstolja minden csapat főztjét. Ezt persze érdemes előre egyeztetni, nehogy úgy járjon mire hozzátok ér, hogy már nem marad semmi a tányéron.

ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNY
A csapattagoknak egy olyan maradandó emlék, mely még évek múltán is egy nagyszerű témaként tér majd vissza, így egy szuper beszélgetéskezdeményező témává válhat majd az irodában. Főleg, ha valaki ebédre valamelyik nálunk tanult ételt készíti.

EGY KIS NYELVTANULÁS
Az instrukciók a főzés során angol és magyar nyelven is elhangzanak, így akár azt is megtanulhatjátok, hogy van angolul a „burgonyakeményítő”.

ÚJ TUDÁS MEGSZERZÉSE
Bevezetünk titeket más kultúrák főzési technikáinak, hagyományainak, tradicionális fűszereinek és alapanyagainak világába. Melyekkel megtanulhatjátok, hogyan főzhettek egyszerűen egyedülálló fogásokat. Akár a főzést követően együtt is szabadjára engedhetitek fantáziátokat és feldobhatjátok a magyar ételeket újdonságokkal.

FŐZÉS CSAPATÉPÍTŐ VAGY MÁS PÁRATLAN ESEMÉNY CÉLJÁBÓL?

Nem csak csapatépítő célból szervezünk egyedi eseményeket, szívesen szervezünk egyedi rendezvényt születésnapra, lánybúcsúra, osztálytalálkozóra vagy bármi másra is. Csak keressetek minket és egyeztetjük a részleteket!

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK
A CSAPATÉPÍTŐ FŐZÉS MEGSZERVEZÉSÉRE:

Büszkék vagyunk arra, hogy számos kisebb nagyobb cég járt már nálunk csapatépítőn, ezzel hozzásegíthettük őket egy jobb munkahelyi légkör kialakításához.

 • Magyar Vállalkozók Üzleti Köre
 • Tisza Építész Iroda
 • Fair Női Klub
 • Harmónia Szépségszalon
Scroll to Top