Bemutatkozik a FoodOffice

Rólunk

A Food Office alap ötlete az volt, hogy helyet adjunk a sokszínű gasztronómiának, mutassunk be nemzetközi ízeket, ételeket és speciális fogásokat. Egy igazi álomprojektként jött létre 2022-ben Debrecenben. Szeretnénk különleges gasztronómiai élményeket és felejthetetlen pillanatokat biztosítani mindenkinek: barátoknak, családoknak, kollégáknak és bárkinek, aki nem mindennapi ízekben és szórakozásban gazdag alkalmakra vágyik.

Szenvedélyünk a főzés és a közösségépítés, hiszünk benne, hogy a közösen elkészített ételek összekapcsolják a társaságot, és így egymást segítve jobban haladunk és még több ismeretre teszünk szert! A Food Office sokkal több, mint egy professzionálisan felszerelt konyha: nálunk igazán otthonosan érezheti magát mindenki. Hagyományos éttermi élményen túlmutató szórakozást és tudást biztosítunk minőségi környezetben és vidám hangulatban. Konyhánk egy iroda felső szintjén található, ahol vendégeink a közös főzés után közösen elfogyaszthatják az ételeket.

ajandekutalvany

Légy Te is a konyha ördöge nálunk, nézz szét kurzusaink között, melyekkel a világ legkülönbözőbb pontjaira repítünk el! Várjuk a nemzetközi konyha iránt érdeklődőket, de a magyar konyha szerelmesei is jó helyen járnak nálunk, különleges főzőkurzusokat tartunk nekik is.

Szakácsaink

Szakképzett szakácsaink nemzetközi hagyományok alapján készítik el az ételeket, és minden mozdulatuk a tökéletes autentikus ízvilág átadását szolgálja, az alapanyagok kiválasztásától a receptek bemutatásán át egészen a tálalásig. Szakácsaink kreativitása mutatkozik meg kurzusainkban, így egy igazi étkezési élményt biztosítanak Vendégeinknek.

Közösségi konyhánk lehetőséget nyújt arra, hogy szakácsaink a Vendégekkel együtt egy kellemes és elegáns környezetben készíthetik el, majd kóstolhatják meg a kiválasztott ételeket.

Szakácsaink segítségével ki lehet lépni a só, bors paprika, delikát korlátából. Mottónk, hogy fűszerezd meg az ételed és emészthetőbb lesz az életed!

solyomne_gresko_eva

Sólyomné Greskó Éva

Rendezvényszervező
Szakács

Oláh Sándor

Szakács

noushin_jourabchian

Noushin Jourabchian

Szakács
Perzsa és indiai ételek

Videónk

Külön köszönet Köhlerné Pál Anitának és Gál Emesének,
az MVÜK Zrt. üzletfejlesztési specialistáinak!

Scroll to Top