Barion Pixel

Csapatépítés élménybeszámoló – nálunk járt a Honlap Birodalom

Élménybeszámoló

Vendégvárás

A csapatépítő főzés egy szuper vendégvárással indult. A konyhában előre elkészített perzsa ételek sorakoztak a pulton, melyek már látványra is étvágygerjesztőek voltak, de az ízük még egzotikusabb volt. Emellett pedig különleges alkoholmentes gin tonic várta a résztvevőket, akik választhattak az epres és a citromos ízesítésű közül. 


Alkoholmentes gin tonic
Ezt követően minden csapat választott magának egy szimpatikus tűzhelyet és a divatos Food Office kötények is előkerültek.

Főzés

A főzés alapanyagai minden csapat előtt ott sorakoztak a pulton gondosan előkészítve. Mindenki belevettette magát a főzésbe az instrukciók szerint. A hangulat is kezdett kialakulni, a csapat tagjain már látszott a versenyszellem és az izgatottság, hogy mi fog ezekből a hozzávalókból „kifőni” az est végére.

A csapatépítő főzés menüje egy ínyenc sárgarépalevesből, báránycsülökből perzsa módra, kétféle egyedi ízvilágú zöldség salátából és gyümölcsös rizspudingból állt.

Készülnek a finomabbnál finomabb ételek

Vacsora

Miután minden fogás elkészült a mutatós étkészlet is előkerült a szekrényekből és a tálalás és díszítés következett.

A főfogás akkora sikert aratott, hogy még az a kolléganő is – aki egyébként a csirkemellen kívül nem sok mindent eszik – alig várta, hogy ezt majd otthon is elkészítse.

A leves esetében az a vicces szituáció alakult ki, hogy az egyik kolléga végigjárta volna a leveses edényeket, hogy megkóstolja ki főz a legjobban, de volt egy csapat, akik már mindet megették, mire hozzájuk ért. Így sajnos sosem tudjuk meg, hogy az övék nyerte volna el a legfinomabb leves címét vagy sem.

Báránycsülök perzsa módra

A desszert versenyt pedig az a kolléga nyerte, aki ételintoleranciája miatt a többiek által készített rizspudingból nem ehetett, így a szervezők meglepték egy Shole Zard-al, ami csak úgy előkerült a sütőjéből.


Scroll to Top