november 22, 2025
5:00 du.
Food Office
Szereted a különlegességeket és szívesen kipróbálnád magad egy igazi gourmet menüsor elkészítésében?
Profi séfünk vezetésével egyedülálló élményfőző workshopon vehetsz részt KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS tematikával, ahol nemcsak elképesztő fogások elkészítését sajátíthatod el, hanem hasznos konyhai praktikákat és modern technikákat is megtanulsz. Engedd szabadjára a kreativitásodat, és fedezd fel az ízek harmonikus világát! A tanfolyam végére nemcsak egy fantasztikus menüsorral, hanem magabiztosabb konyhai tudással is gazdagabb leszel – és garantáltan lenyűgözöd majd vendégeidet! Csatlakozz, és tapasztald meg, milyen érzés mesterszakácsnak lenni!
Menüsor:
A. Rosé kacsamell – karamellizált sütőtök brulée és klasszikus francia burgonya kíséretében, a kontrasztok játékával.
B. Baconbe göngyölt sertésszűz – zeller változatos textúrái és joghurtos burgonya frissítő könnyedsége emelik ki a hús telt ízét.
A jegy kiválasztásakor kérjük az „A” vagy a „B” jegy variációt válasszák ki, attól függően, hogy az „A” vagy a „B” főételt szeretnék elkészíteni. Páros jegy vásárlása esetén az adott pár egy 2 személyes főzőállomáson készíti el a kiválasztott ételt, így itt is szintén „A” vagy „B” menü variációt lehet választani.
Ételallergia és intolerancia esetén, kérjük a megjegyzés rovatba tüntessék fel a fennálló ételintoleranciát, hogy séfünkkel biztosítani tudjuk Önök számára a megfelelő alapanyagokat.
Menüsoraink esetén előzetes egyeztetést követően vegetáriánus menü változat készítésére is van lehetőség.
Mi vár rátok?