ÍNYENC WORKSHOP – „MÁRTON NAP”

1

ÍNYENC WORKSHOP – „MÁRTON NAP”

Event Location:

Food Office

ÍNYENC WORKSHOP – „MÁRTON NAP”

Szereted a különlegességeket és szívesen kipróbálnád magad egy igazi gourmet menüsor elkészítésében?

Profi séfünk vezetésével egyedülálló workshopon vehetsz részt MÁRTON NAP tematikával, ahol nemcsak elképesztő fogások elkészítését sajátíthatod el, hanem hasznos konyhai praktikákat és modern technikákat is megtanulsz. Engedd szabadjára a kreativitásodat, és fedezd fel az ízek harmonikus világát! A tanfolyam végére nemcsak egy fantasztikus menüsorral, hanem magabiztosabb konyhai tudással is gazdagabb leszel – és garantáltan lenyűgözöd majd vendégeidet! Csatlakozz, és tapasztald meg, milyen érzés mesterszakácsnak lenni!

 

Menüsor:

  • Előétel/Leves: Sült liba krémleves vargánya levelessel – Selymes, gazdag krémleves ropogós vargánya levelessel – elegáns őszi ízek minden kanálban.
  • Főétel:

    A. Libacomb Rácz – Lecsókrémmel és burgonya textúrákkal gazdagítva, tejföllel kiegészítve – hagyományos ízek újragondolt formában.

    B. Omlós libamell, hagymás birsalma, mandula fánkok – Lágy hús, karamellizált birsalma és diós fánkok – harmonikus, ünnepi főfogás.

  • Desszert: Lúdláb Panna Cotta – Krémes panna cotta, elegáns csokoládé réteggel, ami a klasszikus desszertet új szintre emeli.

A jegy kiválasztásakor kérjük az „A” vagy a „B” jegy variációt válasszák ki, attól függően, hogy az „A” vagy a „B” főételt szeretnék elkészíteni. Páros jegy vásárlása esetén az adott pár egy 2 személyes főzőállomáson készíti el a kiválasztott ételt, így itt is szintén „A” vagy „B” menü variációt lehet választani.

Ételallergia és intolerancia esetén, kérjük a megjegyzés rovatba tüntessék fel a fennálló ételintoleranciát, hogy séfünkkel biztosítani tudjuk Önök számára a megfelelő alapanyagokat.

Menüsoraink esetén előzetes egyeztetést követően vegetáriánus menü változat készítésére is van lehetőség.

 

Mi vár rátok?

  • Professzionális, mégis oldott hangulat modern, felszerelt konyhastúdiónkban.
  • Egy rövid tematikus bevezető után együtt elkészítitek: az előételt vagy levest, a főételt, és a desszertet.
  • Az ételek elkészítése 1-3 fős főzőállomásokon zajlik.
  • A főzéshez minden alapanyagot és eszközt biztosítunk, és természetesen végig segít benneteket profi séfünk.
  • Közös vacsora, élményekkel fűszerezve: A főzés végén együtt elfogyasztjátok az elkészült menüt étkezőnkben, kellemes hangulatban.

 

Esemény helyszín:
Szervező:
FoodOffice
Maximum férőhely:
20
Event Location

Food Office, Böszörményi út 212, Debrecen

Oszd meg az eseményt