Nyári gasztro tábor gyerekeknek
Kulináris nyári táboraink során a gyerekek profi szakácsok, cukrászok segítségével betekintést nyernek a sütés-főzés titokzatos, ízekkel teli világába. Minden héten, a hét 5 napján különböző nemzetek ételeit készítik el játékosan, saját kezűleg a kis séfek, ahol igazi kreatív gasztro élményekkel gazdagodnak.
Profi szakembereink vezetésével vidám hangulatban, nagyfokú odafigyeléssel tanulják meg a finomabbnál finomabb ételek, édességek elkészítési technikáit és titkait. A nyári táborok során Sólyom Anna Logopédus fejleszti majd a gyerekeket személyiségüknek megfelelően.
Kiváló lehetőség az élmény alapú tanulásnak!
Korhatár: 5 -14 év
Ár: 60.000 Ft/turnus/fő
TURNUSOK – 2024
- június 24 – 28.
- július 1 – 5.
- július 8 – 12.
- július 15 – 19.
- július 22 – 26.
- augusztus 5 – 9.
- augusztus 12 – 16.
A gyerek gasztro workshop hetente indul, hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.30 óráig tart. A program tartalmaz napi háromszori étkezést, egy meleg ebéddel. A gyerekek minden nap megkapják a recepteket, és az el nem fogyasztott finomságokat hazavihetik Anyának, Apának. A heti kulináris workshop végén névre szóló oklevelet kapnak.
Az esemény történhet magyar és angol nyelven is. A főzési folyamatokat, recepteket angol és magyar nyelven is átvesszük a gyerekekkel.
Korábbi érkezés és későbbi távozás kérés szerint lehetséges, ezzel kapcsolatban, kérjük, hogy a jelentkezés után e-mailben jelezzenek felénk.
Maximum létszám 30 fő. A workshop indításához minimum létszám: 8 fő.
Korcsoport: A workshopot 5-14 éves gyerekeknek ajánljuk. A jelentkezésénél kérjük, hogy a gyermek neve mellett az életkort is tüntessék fel.
Ételintolerania: Kérjük, amennyiben a gyermeknek ételérzékenysége/ételallergiája van, e-mailen jelezze.
Helyszín: Food Office Főzőiskola – 4032 Debrecen, Böszörményi út 212.
Napi menetrend
- 8.00 – 9.00 érkezés
- 9.00 – 10.00 reggeli
- 10.00 – 12.00 főzés oktatás
- 12.00 – 13.00 ebéd
- 13.00 – 15.00 cukrász oktatás
- 15.00 – 16.00 uzsonna
- 16.30 távozás
Mi mindent tartalmaz egy heti gasztro táborunk?
- egész napos program a hét 5 napján
- napi háromszori étkezés, meleg ebéddel
- a főző-sütő kurzus magas minőségű alapanyagai
- kis létszámú csoport koncentrált figyelemmel
- színvonalas minőségben felszerelt konyhastúdió, klimatizált stúdióban
- a workshop során használt alapanyagok, összetevők, eszközök, technikák megismerése
- kiskukta sapka és kötény használata
- kulináris élmények, személyre szóló oklevél
- egyéni, személyre szabott logopédiai foglalkozás
HETI MENÜ
A konyhában töltött közös idő eredménye nem csak egy finom étel, de a gyerekek jellemfejlődésére, személyiségére is számos pozitív hatással bír. A Food Office nyári tábor ötlete azzal a céllal jött létre, hogy különböző nemzetek gasztronómiai sokszínűségét megismertessük a gyerekekkel, amely kiváló lehetőséget nyújt az élmény alapú tanulásnak!
Hétfő – USA
- Sajtos-sonkás nyomos pirítós zöldségekkel,
Gyümölcsös tea - Zöldség krémleves
- Csirke nuggets rizibizvel
- Hamburger
- Amerikai palacsinta
Kedd – Francia
- Bundás kenyér tejföllel
- Húsleves betűtésztával, zöldséggel
- Rántott szelet burgonyapürével, káposzta saláta
- Csokoládé szuflé, Vanília jégkrém
Szerda – Magyar
- Tojásrántotta Mozzarella sajttal, zöldségekkel,
Tea - Gulyásleves
- Mákos tészta
- Csörögefánk baracklekvárral
Csütörtök – Libanoni
- Kenyérlángos, Baconnal, sajttal, hagymával,
Tea - Mac&Cheese csőben sütve
- Piskótás-gyümölcsös pohárkrém
- Brióskalács vajjal, mogyoróval, mézzel,
Kakaós Tej
Péntek – Multikulturális
- Tejbegriz színes cukorgyönggyel
- Francia hagyma krémleves tortilla chips-el
- Szabadban grillezés:
-Hamburger
-Pizza
-Sült kukorica
-Vattacukor