Nyári gasztro tábor gyerekeknek

Kulináris nyári táboraink során a gyerekek profi szakácsok, cukrászok segítségével betekintést nyernek a sütés-főzés titokzatos, ízekkel teli világába. Minden héten, a hét 5 napján különböző nemzetek ételeit készítik el játékosan, saját kezűleg a kis séfek, ahol igazi kreatív gasztro élményekkel gazdagodnak.

Profi szakembereink vezetésével vidám hangulatban, nagyfokú odafigyeléssel tanulják meg a finomabbnál finomabb ételek, édességek elkészítési technikáit és titkait. A nyári táborok során Sólyom Anna Logopédus fejleszti majd a gyerekeket személyiségüknek megfelelően.

Kiváló lehetőség az élmény alapú tanulásnak!

Korhatár: 5 -14 év

Ár: 60.000 Ft/turnus/fő

TURNUSOK – 2024

  • június 24 – 28.
  • július 1 – 5.
  • július 8 – 12.
  • július 15 – 19.
  • július 22 – 26.
  • augusztus 5 – 9.
  • augusztus 12 – 16.

A gyerek gasztro workshop hetente indul, hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.30 óráig tart. A program tartalmaz napi háromszori étkezést, egy meleg ebéddel. A gyerekek minden nap megkapják a recepteket, és az el nem fogyasztott finomságokat hazavihetik Anyának, Apának. A heti kulináris workshop végén névre szóló oklevelet kapnak.

Az esemény történhet magyar és angol nyelven is.

Korábbi érkezés és későbbi távozás kérés szerint lehetséges, ezzel kapcsolatban, kérjük, hogy a jelentkezés után e-mailben jelezzenek felénk.

Maximum létszám 30 fő. A workshop indításához minimum létszám: 8 fő.

Korcsoport: A workshopot 5-14 éves gyerekeknek ajánljuk. A jelentkezésénél kérjük, hogy a gyermek neve mellett az életkort is tüntessék fel.

Ételintolerania: Kérjük, amennyiben a gyermeknek ételérzékenysége/ételallergiája van, e-mailen jelezze.

Helyszín: Food Office Főzőiskola – 4032 Debrecen, Böszörményi út 212.

gyerek__tabor

Napi menetrend

  • 8.00 – 9.00 érkezés
  • 9.00 – 10.00 reggeli
  • 10.00 – 12.00 főzés oktatás
  • 12.00 – 13.00 ebéd
  • 13.00 – 15.00 cukrász oktatás
  • 15.00 – 16.00 uzsonna
  • 16.30 távozás

Mi mindent tartalmaz egy heti gasztro táborunk?

  • egész napos program a hét 5 napján
  • napi háromszori étkezés, meleg ebéddel
  • a főző-sütő kurzus magas minőségű alapanyagai
  • kis létszámú csoport koncentrált figyelemmel
  • színvonalas minőségben felszerelt konyhastúdió, klimatizált stúdióban
  • a workshop során használt alapanyagok, összetevők, eszközök, technikák megismerése
  • kiskukta sapka és kötény használata
  • kulináris élmények, személyre szóló oklevél
  • egyéni, személyre szabott logopédiai foglalkozás
cake_pop

HETI MENÜ

A konyhában töltött közös idő eredménye nem csak egy finom étel, de a gyerekek jellemfejlődésére, személyiségére is számos pozitív hatással bír. A Food Office nyári tábor ötlete azzal a céllal jött létre, hogy különböző nemzetek gasztronómiai sokszínűségét megismertessük a gyerekekkel, amely kiváló lehetőséget nyújt az élmény alapú tanulásnak!

Hétfő – USA

  • Francia pirítós zöldségekkel
  • Zöldség krémleves
  • Csirke nuggets rizzsel, sültburgonyával
  • Hamburger
  • Amerikai palacsinta házi lekvárral

Kedd – Francia

  • Sonkás sajtos bundáskenyér házi szósszal
  • Francia hagymaleves
  • Burgundi marha burgonyapürével
  • Csokoládé szuflé

Szerda – Magyar

  • Tojásrántotta zöldségekkel
  • Gulyásleves
  • Mákos tészta
  • Csörögefánk baracklekvárral

Csütörtök – Libanoni

  • Manouche kenyérlángos
  • Húsos minipite
  • Fattoush saláta
  • Gyümölcsös pohárkrém

Péntek – Olasz

  • Csőben sült sajtos briós
  • Minestrone leves
  • Bolognai spagetti
  • Margarita pizza
  • Profiterol
hagyomanyos_szurkemarha_gulyasleves
hamburger
csöröge fánk

Fiúk és lányok várunk benneteket szeretettel!

Scroll to Top