FoodOffice_logo_V2_gif-30-30_kepkocka

Mini Séfek Nyári Tábora – FőzőMűhely gyerekeknek 5. turnus

Esemény Dátum:

2025.07.21.

Esemény Idő:

07:00

Esemény Helyszín:

Food Office - élményfőzés Böszörményi út 212. Debrecen Hajdú-Bihar 4032 Magyarország

Regisztrálj most:

Jegy Típus: Jegy db: Jegy ár:
Jegy

2025. július 21. (hétfő) - 2025. július 25. (péntek) - 2025. július 25. (Hétköznaponként, hétfőtől péntekig, 7:00-17:00)

79 890 Ft
Darab: Össz:

Szervező: Food Office

Esemény más időpontjai

  • 2025.07.21. 07:00   -   2025.07.25. 17:00
Naptárhoz adás

Mini Séfek Nyári Tábora – FőzőMűhely gyerekeknek 5. turnus

 

Szeret gyermeked sütni-főzni? Akkor itt a helye! Nyári főzőtáborunkban a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a konyhaművészet alapjaival, miközben finom ételeket készítenek és új barátokat szereznek.

 

Kulináris nyári táboraink során a gyerekek profi szakácsok, cukrászok segítségével betekintést nyernek a sütés-főzés titokzatos, ízekkel teli világába. Minden héten, a hét 5 napján különböző nemzetek ételeit készítik el játékosan, saját kezűleg a kis séfek, ahol igazi kreatív gasztro élményekkel gazdagodnak. Profi szakembereink vezetésével vidám hangulatban, nagyfokú odafigyeléssel tanulják meg a finomabbnál finomabb ételek, édességek elkészítési technikáit és titkait.

Ha több gyermeke vesz rész táborunkban, kérjük használja a “MINISEF5” kuponkódot 5% kedvezményért.

Kérjük, rendelés után töltse ki a jelentkezési ívet gyermekei adataival:

A tábor időpontja és időtartama:

2025. július 21. (hétfő) – 2025. július 25. (péntek), minden héten hétfőtől péntekig 7:00 és 17:00 között. Természetesen a gyermekek érkezhetnek később, és távozhatnak korábban igény esetén.

 

Menüsor:

A. hét:

Hétfő – USA

  • Bacon Muffin
  • Amerikai mogyorós csirkeleves
  • Cheese Burger, sültburgonya
  • Double Chocolate Cookie

Kedd – Francia

  • Sonkás, krémsajtos Bagel
  • Potage Saint-Germain (Francia borsó krémleves, sajtfánk)
  • Csirkés Quiche Lorraine
  • Iles Flottante (madártej)

Szerda – Magyar

  • Tükörtojás, gyulai kolbász, friss zöldségek
  • Gulyásleves
  • Slambuc
  • Túrógombóc, vaníliás tejföl

Csütörtök – SPANYOL

  • Spanyol Tortilla
  • Gazpacho (hűsítő paradicsomleves)
  • Paella (csirkés)
  • Churros

Péntek – Olasz

  • Mozzarella in Carozza (töltött bundáskenyér)
  • Ribollita (toszkán zöldséges raguleves)
  • Tagliatelle Bolognesse
  • Tiramisu, földieper

Amit kínálunk:

  • Alapvető konyhai technikák elsajátítása
  • Sütési, főzési alapok elsajátítása
  • Egészséges és finom receptek elkészítése
  • Kézműveskedés és szórakoztató konyhai játékok
  • Szabadidős tevékenység, sportolási lehetőség belső udvarunkon

 

Maximum létszám: 30 fő
Képzés helye: Food Office – Élményfőzés, 4032 Debrecen, Böszörményi út 212.
Osszd meg az eseményt
Scroll to Top