FoodOffice_logo_V2_gif-30-30_kepkocka

Mini Séfek Nyári Tábora – FőzőMűhely gyerekeknek 2. turnus

Esemény Dátum:

2025.06.30.

Esemény Idő:

07:00

Esemény Helyszín:

Food Office - élményfőzés Böszörményi út 212. Debrecen Hajdú-Bihar 4032 Magyarország

Regisztrálj most:

Jegy Típus: Jegy db: Jegy ár:
Jegy

2025. június 30. (hétfő) - 2025. július 4. (péntek)

79 890 Ft
Darab: Össz:

Szervező: Food Office

Esemény más időpontjai

  • 2025.06.30. 07:00   -   2025.07.04. 17:00
Naptárhoz adás

Mini Séfek Nyári Tábora – FőzőMűhely gyerekeknek 2. turnus

 

Szeret gyermeked sütni-főzni? Akkor itt a helye! Nyári főzőtáborunkban a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a konyhaművészet alapjaival, miközben finom ételeket készítenek és új barátokat szereznek.

 

Kulináris nyári táboraink során a gyerekek profi szakácsok, cukrászok segítségével betekintést nyernek a sütés-főzés titokzatos, ízekkel teli világába. Minden héten, a hét 5 napján különböző nemzetek ételeit készítik el játékosan, saját kezűleg a kis séfek, ahol igazi kreatív gasztro élményekkel gazdagodnak. Profi szakembereink vezetésével vidám hangulatban, nagyfokú odafigyeléssel tanulják meg a finomabbnál finomabb ételek, édességek elkészítési technikáit és titkait.

Ha több gyermeke vesz rész táborunkban, kérjük használja a “MINISEF5” kuponkódot 5% kedvezményért.

Kérjük, rendelés után töltse ki a jelentkezési ívet gyermekei adataival:

A tábor időpontja és időtartama:

2025. június 30. (hétfő) – 2025. július 4. (péntek), minden héten hétfőtől péntekig 7:00 és 17:00 között. Természetesen a gyermekek érkezhetnek később, és távozhatnak korábban igény esetén.

 

Menüsor:

B. hét:

Hétfő – USA

  • BLT (amerikai szendvics)
  • Amerikai burgonya krémleves, bacon chips
  • New York style Hotdog, steak burgonya
  • Brownie, málna

Kedd – Francia

  • Croque Madame (töltött melegszendvics, tükörtojás)
  • Vichyssoise (póréhagyma krémleves)
  • Blanquette de Poulet (zöldséges, tejszínes csirkeragu)
  • Créme Brulée

Szerda – Magyar

  • Kenyérlángos
  • Fahéjas almaleves
  • Csirkepaprikás, galuska, uborka saláta
  • Palacsinta (nutellás, lekváros, kakaós stb.)

Csütörtök – SPANYOL

  • Pan con Tomate (sonkás, paradicsomos melegszendvics)
  • Escudella (spanyol csirkés raguleves)
  • Empanadas de Credo (sertés húsos, sült töltött tészta)
  • Magdalena (spanyol Cup Cake)

Péntek – Olasz

  • Fritatta (olasz sajtos omlett)
  • Zuppa Minestra (olasz zöldség leves)
  • Pizza Piccante (szalámis, mozzarellás pizza)
  • Panna Cotta, friss gyümölcsök

Amit kínálunk:

  • Alapvető konyhai technikák elsajátítása
  • Sütési, főzési alapok elsajátítása
  • Egészséges és finom receptek elkészítése
  • Kézműveskedés és szórakoztató konyhai játékok
  • Szabadidős tevékenység, sportolási lehetőség belső udvarunkon

 

Maximum létszám: 30 fő
Képzés helye: Food Office – Élményfőzés, 4032 Debrecen, Böszörményi út 212.
Osszd meg az eseményt
Scroll to Top