CSapatépítő főzés Húsvétra

A húsvét közeledtével egyre inkább tervezzük a programokat a munkaszüneti napokra. Egy kicsit mindenki megpihen, éppen ezért nyújt ez az ünnep remek lehetőséget egy szórakoztató csapatépítésre, ahol levezethetjük a feszültséget és tovább mélyíthetjük kapcsolatunkat a kollégáinkkal. A FoodOffice konyhájában a munkából kiszakadva, kellemes környezetben tanulhatunk és próbálhatunk ki új recepteket, amikkel könnyedén elkápráztathatjuk a családot.

A tavasz eljövetele magával vonzza az egyik legrégebbre visszanyúló ünnepet, a húsvétot. A böjt végéhez közeledve nem meglepő, hogy a húsvéti készülődés egyik kulcsfontosságú pontja a menü elkészítése. Az ünnepi falatok gondolatára is összefut a nyál a szánkban, és fejben tervezgetjük a bevásárlólistát, hogy biztosan minden kedvencünk az asztalra kerüljön. A FoodOffice-ban a hagyományos ízek megtartása mellett egyedi, különleges fogások elkészítését mutatjuk be, akár csoportok számára is.

tojassal_toltott_parmai_sonkatekercs_panko_morzsa
Tojással töltött pármai sonkatekercs pankó morzsában

JÓ CSAPATTAL A MUNKA IS JOBBAN ESIK

A közös csapatépítő főzések egyik legnagyobb gyengepontja, hogy egy ember főz, a többiek pedig szórakoznak. A FoodOffice-nál ez nem fordulhat elő, hiszen párokban történik az ételkészítés, ahol a tagok folyamatos kommunikációval és csapatmunkával állíthatják elő a fogásokat. Az élményfőzés során garantáltan mindenki kiveszi a részét a munkából, a közös alkotás pedig kellemes emlékként marad meg a részvevők fejében.

Így indul igazán jól egy csapatépítő főzés

MIÉRT HASZNOS CSAPATÉPÍTŐ AZ ÉLMÉNYFŐZÉS?

csirkesupreme_citromos_quinoa_pagoda_karfiol
Csirkesupreme Citromos Quinoa Pagoda Karfiol főzés csapatépítő eseményen
  • Az egyik kolléga irtózik a nyers hústól, míg a másiknak patakokban folyik a könnye, amikor felkockázza a hagymát? A párokban történő főzés során mindenki megtalálhatja a neki szimpatikus feladatot, a tagok együttműködése pozitív élménnyé varázsolja az eseményt.
  • Mindenki ugyanazt az ételt készíti – de nem mindegy, hogyan! A tálalást a ti kreativitásotokra bízzuk, így egyaránt helyet kap a díszítés szórakoztató jellege és az versengés izgalma.
  • A kommunikáció elengedhetetlen a csapatmunka során. Nem baj, ha eddig nem volt közös témátok, a főzés alatt garantáltan megtaláljátok a közös hangot!
  • A kurzusok magyar és angol nyelven is folynak, így nem jelent gondot, ha külföldi tagokkal érkezik a csapat. Az élmény mindenki számára biztosított!
  • Gyakran előfordul, hogy beleragadunk a saját munkakörünkbe, és nehezen kapcsolódunk más részlegekkel. Az élményfőzés mindenki számára megegyező feladatot ad, ami izgalmas és emlékezetes módon kapcsolja össze az egymástól távolabb dolgozó személyeket is.
  • Az élmény exkluzivitását biztosítja, hogy az esemény alatt a teljes konyha a tiétek, ti döntötök arról, melyik receptünket próbáljátok ki, illetve figyelünk az ételintoleranciákra is.

MIRE SZÁMÍTHATTOK, HA MINKET VÁLASZTOTOK?

  • Nem csapunk bele a lecsóba egyből: bekészítjük nektek a fűszereket és az alapanyagokat, amiket fel tudtok mérni a főzés előtt, miközben finom alkoholmentes koktélokat kortyolgattok. Fontos számunkra, hogy jól érezzétek magatokat és feloldódjatok, mielőtt főzni kezdünk.
  • A főzés két fős csapatokban történik, az alkotásotokat pedig el is fogyaszthatjátok, így megbizonyosodhattok arról, mennyire ügyesek voltatok.
  • Bár előfordulnak nálunk különleges, egyedi hozzávalók is, igyekszünk úgy összeállítani a menüt, hogy itthon is elérhető alapanyagokkal dolgozzunk – így otthon is elkészíthetők a nálunk tanult fogások.
  • Akár tapasztalt szakács vagy, akár most állsz először a pult mögött, igyekszünk felejthetetlen élményt nyújtani neked. A különleges receptek biztosan izgalmat visznek a főzésbe, séfeink pedig folyamatos támogatást nyújtanak a zöldfülűeknek.
  • A főzés pillanatait fotókkal örökítjük meg, amiket a receptekkel együtt megosztunk veletek. Talán az egyik munkatárs-páros fotója kikerül a munkahelyi dicsőségfalra, mint „a legkreatívabb tálalás díj elnyerői”?
husvet_csapat2

HÚSVÉTI MENÜ

Húsvétra számos finomsággal készülünk, amik közül bátran válogathattok. Természetesen más recepteket is választhattok repertoárunkból a felsoroltakon kívül, a cél, hogy a számotokra leginkább megfelelő fogásokkal készüljünk nektek. Az idei év legújabb receptjei a következők:

  • Tojással töltött pármai sonkatekercs pankó morzsában
  • Pármai sonkás, aszalt szilvás sertésszűz rolád snidlinghagymás burgonyapürével, friss korianderes pikáns répasaláta
  • Tejszínes füstölt sonka-krémleves
  • Csirke supreme citrusos quinoával és pagoda karfiollal
  • Kávés pannacotta erdei gyümölcs raguval
  • Zöldség krémleves
  • Báránycsülök
  • Avokádós pisztáciakrém
  • Fürj tojással töltött fasírt
  • Grapefruitban pácolt-érlelt lazac derék zöldborsós rizottóval & Park Choi

FŐZÉS CSAPATÉPÍTŐ VAGY MÁS PÁRATLAN ESEMÉNY CÉLJÁBÓL?

Nem csak csapatépítő célból szervezünk egyedi eseményeket, szívesen szervezünk egyedi rendezvényt születésnapra, lánybúcsúra, osztálytalálkozóra vagy bármi másra is. Csak keressetek minket és egyeztetjük a részleteket!

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK
A CSAPATÉPÍTŐ FŐZÉS MEGSZERVEZÉSÉRE:

Büszkék vagyunk arra, hogy számos kisebb nagyobb cég járt már nálunk csapatépítőn, ezzel hozzásegíthettük őket egy jobb munkahelyi légkör kialakításához.

  • Magyar Vállalkozók Üzleti Köre
  • Tisza Építész Iroda
  • Fair Női Klub
  • Harmónia Szépségszalon
  • Honlapbirodalom
  • AKSD
  • MBH Bank
  • Tenderterv Kft.
Scroll to Top